onsdag den 22. august 2007

Velkommen til DKQHA Futurity 2007

Så nærmer tiden sig for årets DKQHA Futurity.

I år holdes Futurityet for første gang på Sjælland, nemlig Møllebakkens Rideklub i Slagelse. Futurityet holdes som altid sammen med DM for Quarter Horses og arrangeres af den danske Quarter Horse Forening. Vi har besøgt stedet og kan fortælle, at det er et virkelig pænt og velholdt sted med 2 store haller, dejlige udendørsbaner og nogle meget venlige ejere.Har du husket at tilmelde dit føl, 1-års, 2-års eller 3-4 års?


Deadline for tilmelding er den 24. august – altså på fredag. Tilmeldingsblanket findes under www.dkqha.dk. Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Jette Ceglarek tlf. 59472016 eller e-mail: jette.ceglarek@pc.dkHar du glemt, hvor store pengepræmier der er?


Skulle du have glemt, hvor store pengepræmier, der kan vindes, kan vi lige opridse et par af sidste års resultater. Dorte Ørom vandt 2.895 DKK med CVR Memory E Vison i Yearling Mares. Helle Skafte vandt 2.895 DKK i Pleasure med Make A Quick Jaywalk og Anne Wonge vandt 1.946 DKK i Trail med Royals Red Freckle. I alt blev der udbetalt mere end 50.000 DKK i pengepræmier ved Futurityet i 2006 og beløbet bliver ikke mindre i år - tværtimod.Vil du også have del i pengepræmierne, så tilmeld dig årets Futurity. På www.dkqha.dk kan du se, hvilke afkom der er startberettigede eller kontakt jette.ceglarek@pc.dkEn kort forklaring af Futurity og Stallion Service Program


Futurityet er en speciel form for afkomsfremstilling med mulighed for at vinde store pengepræmier. Der afholdes Futurity en gang om året i forbindelse med Danmarksmesterskaberne for Quarter heste. Der udbydes Halter-klasser (eksteriør-bedømmelse) for hingste, hopper og vallakker fra føl til 3-års samt Western Pleasure, Trail, Reining og Hunter klasser for 3- og 4-års heste. For at en hest er startberettiget, skal dens far være tilmeldt DKQHA Stallions Service Program i det år, hvor hoppen bedækkes. Som hingsteejer er der flere fordele ved at indbetale sin hingst til Stallion Service Program. Bl.a. er dette en ting, som også tages med i overvejelserne, når hoppeejerne skal vælge hingst til deres hopper. At have et føl, der er Futurity-startberettiget er et godt salgsargument og noget, som mange nye hesteejere kigger efter. Det er altid attraktivt at kunne gå ind i en Futurity-klasse med sin hest og dermed være med til at konkurrere om de store pengepræmier samt prestigefyldte titler.Vi ses den 14. – 16. september 2007 i Slagelse.Ingen kommentarer:

Send en kommentar