lørdag den 15. september 2007

DLWR Klubmesterskab 2007

Søndag d. 07. okt 2007

Der er cowboyhatte og brede bæltespænder når et væld af danske cowboys og cowgirls mødes til Dreamland Westernriders Klubmesterskab 2007 (Kun for medlemmer af DLWR og HCWR).



Specielt hvem der bliver årets klubmester (i de forskellige kategorier) bliver spændende. I reiningklasserne laver hestene imponerende sliding-stops og hurtige spins. Trail som omhandler præcicion og smidighed på forhindringsbane. Pleasure og Horsemanship som viser hesten i fri, velafbalanceret og flydende gang. Smukke heste af bl.a. de amerikanske racer Quarter og Paint vil være repræsenteret, men også andre alsidige hesteracer.



Alt i alt bliver det en spændende dag med flot ridning, masser af tilskuere og western-stemning på Brown Hill, som er beliggende ved Veksø. Showet afholdes søndag d. 07 okt. fra kl 10 og bliver bedømt af den svenske dommer Marcus Bäcklund.



Spørgsmål ang. showet kan rettes til Pernille Hejner, enten via e-mail pernille@dlwr.dk eller på telefon 29 61 04 94 efter kl. 17. Tilmeldingsblanket på www.dlwr.dk



Ingen kommentarer:

Send en kommentar