torsdag den 13. september 2007

Nyhedsbrev nr. 22 fra DWF - September 2007

Kære medlemsklubber og ryttere!

Dansk Western Forening’s første DM – alene - er netop blevet afholdt i Skævinge tæt på Hillerød. Til lykke til OHWR for et særdeles vellykket super arrangement med masser af villige hjælpere! Et arrangement som overholdt tidsplanen – et arrangement med engagerede ryttere, tilskuere og et fortræffeligt 6 mands-orkester til at tage over lørdag aften! Jeg tror ikke, man før har oplevet så stort et orkester ved et stævne?



Vi mangler dog stadig lidt flere ryttere fra andre dele af landet – ligesom vi selvfølgelig også kunne bruge lidt flere tilskuer – men alt i alt et godt arrangement med pæn deltagelse i klasserne. Med hensyn til uklare formuleringer i Regelbogen for Westernridning fik vi understreget, at det er godt at få alle de input vi har brug for – netop nu, hvor der arbejdes med forbedringer og opdateringer til Regelbogen for 2008!



Til lykke til de mange vindere!



Det er jo altid med lidt betænkelighed, at man forsøger at stå på egne ben – uden et af Avlsforbundene som medarrangør – men det kan vi godt! Så held og lykke og på gensyn i 2008, hvor DM for Dansk Western Forening (all breed) bliver afholdt på Vilhelmsborg ved Århus!



Endnu engang tak til alle i OHWR for det store arbejde!




Med venlig hilsen



Poul Wienecke


Formand, DWF



Ingen kommentarer:

Send en kommentar