onsdag den 28. november 2007

Foredrag af Dyrlæge & hestetandlæge Henrik Walsøe Bruun

D. 27. januar 2008 kl 14.00

Om sig selv skriver han:Siden jeg blev færdig som dyrlæge har hestens unikke tænder haft min store interesse. Mine mange års erfaring fra hestehospitaler og efteruddannelse indenfor bl.a. hestens tandbehandling og kirurgi, samt indgående kendskab til udviklingen i USA og England har bevirket, at jeg har valgt udelukkende at tilbyde service som hestetandlæge.Jeg er uddannet dyrlæge fra den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, januar 1994. Jeg startede som assisterende dyrlæge på Nørlund Hestehospital og blev 1. januar 1995 ansat på KVL, Hospital for Store Husdyr, Stordyrskirurgi. Den 1. april 2004 besluttede jeg mig for at blive selvstændig udelukkende inden for hestens tandbehandling og tandpleje.Jeg har 10 års efteruddannelse og erfaring indenfor almen- og specialkirurgi på hest. Jeg har i mange år været vagthavende kirurg og har stor undervisningserfaring.Der kan evt. læses mere på www.hestetand.dkAfholdes på:Helsinge Kulturhus


Skolegade (ved biblioteket)


3200 HelsingePris: 70,- kr pr. deltager (hvis medlem af ohwr) 80,- kr pr. deltager for ikke medlemmer.Tilmelding: Jane Christensen på mail : janechristensen@privat.dk eller på tlf. 2176 2201.Sidste tilmeldingsfrist: 15. januar 2008
Ingen kommentarer:

Send en kommentar