fredag den 30. november 2007

Westernridning nu på www.myhorse.tv

En seriøs præsentation af vores sport

Myhorse.tv er en online kanal, hvor forskellige hestesportsgrene præsenteres, vel at mærke ikke i traditionel hestemagsin-udgave med tekst og billeder, men i meget flotte filmoptagelser. Indholdet er bredt og dækker de fleste hestesportsgrene og nu altså også WESTERNRIDNING.



De første indslag, som omhandler basistræningen i westernridning, ligger klar den 1. december 2007. Flere indslag om tilridning og træning af den unge hest samt disciplinerne Trail og Reining er allerede filmet og vil også komme på siden i løbet af december måned. Senere følger så flere discipliner som Pleasure, Horsemanship, Showmanship osv.



Folkene bag MYHORSE er Vibeke Lønskov og Michael Larsson. Deres store interesse er heste og de gør et stort og meget seriøst stykke arbejde med denne internetside.



Filmoptagelserne omkring westernridning er lavet i samarbejde med Tuse Creek Ranch og deres 2 trænere Ditte Poulsen og James Hansen. Ditte viser de forskellige øvelser og James kommer med en grundig forklaring på alt. Selve filmoptagelsen er lavet af det professionelle filmselskab PTV film fra Århus.





Rigtig mange hesteinteresserede vil få glæde af disse westernindslag, som giver et godt indblik i, hvordan man træner en westernhest og hvilke discipliner, der findes i vores sport. Der er ikke tale om deciderede lærefilm, da dette ville være alt for omfattende at lægge på nettet, men man kan absolut få et godt indblik i de forskellige øvelser. Målet er at præsentere westernridning som en seriøs ridesport med mange spændende discipliner.



Læs mere på www.myhorse.tv og se trailere. Måske har du også lyst til at bestille et abonnement, således at du kan se alt westernridningen samt de mange andre flotte indslag. Jo flere hesteinteresserede, der tilmelder sig, jo flere spændende indslag kan MYHORSE lave.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar