tirsdag den 22. januar 2008

Nyhedsbrev nr. 25 fra DWF - Januar 2008

Kære medlemsklubber og ryttere!

Godt Nytår til jer alle!



Så er vi startet på et nyt spændende år. DWF’s bestyrelse arbejder på at få Regelbogen for 2008 på plads inden showsæsonen starter (inkl. de seneste opdateringer).



Det lovede stævne-/showprogram er ved at være færdig og forventes at kunne udsendes til medlemsklubberne medio februar 2008! Vi vil gerne bede hver enkelt medlemsklub om at indsende klubbens logo (som bliver indarbejdet i programmellet) – hurtigst muligt til:



Kim Christensen: kimchristensen@privat.dk



Programmellet vil kunne anvendes til såvel DWF godkendte shows/stævner – men også til jeres egne lokale stævner. Desuden vil det kunne give jer en oversigt over økonomien i de pågældende stævner – men mere om det senere!



Tilskud til clinic’s - vi vil som de sidste par år give jer mulighed for at søge tilskud til clinic’s I den kommende sæson, derfor beder vi interesserede om at indsende ansøgning til DWF’s Bestyrelsen (undertegnede) inden 1. marts 2008. (Flere har allerede ansøgt og vil selvfølgelig indgå i udvælgelsen. Desværre har vi ikke midler til alle – men vi forsøger at komme alle interesser i forkøbet).



Vi ser frem til den kommende sæson og til at se jer alle på stævnepladserne og til shows!




Med venlig hilsen



Poul Wienecke


Formand, DWF



Ingen kommentarer:

Send en kommentar