tirsdag den 25. marts 2008

Clinics med Sanne Klindt på Nordfyn

Nu er vinteren ved at være overstået og vi skal have tunet hesten til showsæsonen eller måske bare hygge os med at mødes for at få noget westernundervisning og lidt hygge med i købet!!

Vi er en lille flok westernryttere der arrangerer clinics på Nordfyn, hvor alle kan være med, nybegynderen, der endnu ikke har westernudstyr og showrytteren, der skal have formen pudset af inden showsæsonen....*ALLE* kan være med.


Du er også velkommen til at komme og se på, det er gratis.Vi får undervisning af Sanne Klindt, der er velkendt som konkurrencerytter på højt plan, som landsholdsrytter og westerntræner gennem mange år.


Sannee underviser på det plan hvor hest og rytter befinder sig med stor kompetence og samtidig på en meget behagelig måde, hvor man kan følge med i hvad der sker.Vi har ridehal og 30x60 m udendørs ridebane, se mere på hjemmesiden: www.reining.dkClinics med Sannee Klindt


Nye datoer 2008 - en række datoer er ændret pga. ændringer i show datoer:13. april4. maj25. maj22. juniI juli er der sommerpause, måske kan vi arrangere en mini ridelejr???17. august21. september12. oktober9. november7. december.Se priser mv. på hjemmesiden: www.reining.dkStart kl. 10.00, der bliver lavet tidsplan til hver clinic og du kan sammen med din tilmelding sende ønske om, hvad tid du ønsker at ride.Tilmelding kan du sende fra kontaktsiden. Tilmeldingen er bindende, vi er ikke en klub, så det er mig der hænger på betalingen til Sannee, hvis du ikke kommer.Ingen kommentarer:

Send en kommentar