tirsdag den 15. april 2008

Westernundervisning

Brønderslev Rideklub kan som noget nyt tilbyde undervisning i western-ridning og vi har fået fat i nogle af de bedste undervisere i Danmark.

Start tirsdag den 6. maj og herefter hver 14. dag (tirsdag i ulige uger)


Disse tirsdage underviser Brian Kronborg (Hjallerup).


Brian har speciale i kvægdiciplinerne, cutting, cattlepenning mv.– og underviser derudover i al basic-ridning.Undervisning starter kl. 18. Det vil være muligt, at vælge mellem en hel/halv times eneundervisning.Vi har ligeledes allieret os med Helle Kristensen (Viborg). Helle underviser i alle western ridedicipliner, trail, reining, pleasure mv.- og underviser derudover i al basic-ridning.Undervisningen med Helle kører hver 6. uge, med opstart i begyndelsen af juni. Endelige datoer er under udarbejdelse.


Dog skal det nævnes at Helle besøger os den 24. maj, hvor der bliver afholdt, en igen fuldt booket clinic, hvor det er muligt at komme og se hvordan hun arbejder.Begge vores undervisere er dygtige folk ud i horsemanship, så har du ønsker/problemer med opdragelse, lydighed, trailerlæsning m.v. kan de også hjælpe med dette til samme pris som undervisning.For at modtage undervisning skal man være medlem af BRRK – pris for medlemskab er: under 25 år kr. 200,- per halvår, over 25 år kr. 275,- per halvår.Undervisningen koster kr. 300,- for en time (og naturligvis 150,- for en halv time) Prisen gælder for både Helle og Brian. Dertil kommer kørselsafregning, der afhænger af hvor mange tilmeldte der er. Max pris vil være kr. 350,- for undervisning ved Brian og kr. 400,- ved HelleVi vil løbende revidere behovet for at udvide mulighederne for undervisningen.Såfremt du har ønsker om at deltage i undervisningen, skal du kontakte Lotte Hoff på mail: westernundervisning.brrk@gmail.com eller på mobil 25141461Følg med på: www.brrk.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar