fredag den 6. juni 2008

Nyhedsbrev nr. 4 fra Best in Western - juni 2008

Ny butik i Helsingør!

Lørdag den 24. maj slog vi dørene op til vor nye amerikanske livsstilsbutik ASPEN på Gågaden i Helsingør – det var et brag af en åbning: masser af glade mennesker i Gågaden; vi havde rød løber i hele Gågaden; amerikaner biler som trækplaster ; fint vejr; gratis Cocktails og gaver til alle der besøgte butikken ! Ingen af de varer der sælges i ASPEN fås hos Best in Western (og modsat!) eller for den sags skyld – andre i Europa! Stilen er udpræget amerikansk livsstil dvs. her er varer for en hver smag!



Vi har besluttet, at flere gerne skulle have glæde af de mange varer vi får i ASPEN – derfor vil vi lægge en række varer ud på vor webshop: www.bestinwestern.dk – så du kan bestille!



Som de eneste i Europa kan vi tilbyde jeans fra PETROL JEANS i Los Angeles – fantastisk pasform og særdeles velegnet til westernridning; skjorter til mænd fra Cinch; skjorter og toppe fra Cruel Girl og Rockies; parfumeriprodukter til mænd og kvinder fra det eneste parfumeri i USA – Annie Oakley; bælter og tasker fra de førende producenter i USA!



Desuden vil vi kunne tilbyde udstoppede hoveder af Bison okse og longhorn tyr eller amerikanske møbler i træ eller i Bison skind!



Arrangementer i den kommende tid!



Best in Western deltager i juni på High Chapperal (26. Juni – 29. Juni 2008) for 5 gang i forbindelse med Ranchhorse Classic – det største westernstævne i Skandinavien. Samtidig med Ranchhorse Classic afholdes der linedancetræf på High Chapperal. Ranchhorse Classic fejrer 5 års jubilæum – så det bliver stort!



Best in Western er sponsor – og får mulighed for at kunne tilbyde fribilletter til et antal kunder (nærmere herom lidt senere!)



Best in Western er blevet opfordret til at udstille ved JUST SLIDE på Vilhelmsborg Ridecenter lørdag den 16.- 17. august 2008 – hvilket vi forventer at gøre – men mere om det senere!



Forhandlere søges!



Best in Western ønsker at komme tættere på en række af vore kunder, desværre kommer vi ikke så tit til Jylland og Fyn – derfor er vi interesseret i at etablere et samarbejde med nogle kreative mennesker, som kan nå ud til vore kunder. Vi har en række forhandlere i forvejen af nogle af vore produkter – så som Pro Equine boots/bells – men vi vil gerne kunne yde en optimal service til vore kunder med rideudstyr etc.



WEB-shoppen



Vi etablerede i december en ny webshop for danskere – den er nu under redigering med henblik på at nå væsentlig flere kunder i andre lande!



Desuden vil der efter sommeren blive gjort nogle nye tiltag for at skærpe interessen for westernridning i specielt Danmark – det har jo hidtil været en al for lukket verden for de få udvalgte! Skulle du side inde med de ”vise sten” er du velkommen til at sende undertegnet en mail med dine ideer og forslag. Vi er nogle der gerne vil investere i western-arrangementer – hvis bare der kom nogle tilskuere! (læs: ikke kun westernryttere!).



Ferielukning i Best in Western!



Vi har så travlt, at vi ikke synes vi kan holde ferie – lige nu! Derfor er vor ferie udskudt til september måned. Det betyder, at vi holder åbent HELE sommeren jf. vore åbningstider pr. 1. juni 2008!



Onsdag – fredag: 14.00 – 18.00


Lørdag: 12.00 – 15.00


Lukket: mandag, tirsdag og søndag!





Med venlig hilsen



Og god sommer til alle!



Annette & Poul Wienecke


Best in Western



Ingen kommentarer:

Send en kommentar