fredag den 11. juli 2008

Kom rid og hyg

Nu er der så endelig en fast dato for fællesridning med grill og hygge hos John og Lone JL Cowhorses i Glumsø.

Weekenden 26-27 juli bydes på diverse ridning for enhver smag, forskellige rideaktiviteter, andre aktiviteter og udfordringer. Kvæget kommer også på banen for de som gerne vil prøve det.Når vi ikke rider, griller vi og kaffe og kage er på husets regning.Der er rig mulighed for også at prøve kræfter med linedance og lasso. Lasso kan trænes fra jorden eller fra hest. Dog ikke efter kvæget.Så alt i alt, bare en hyggelig weekend med heste og venner. Hvad vi ellers finder på, er det kun fantasien som sætter grænser for.


Der er også god mulighed for at ride en tur i det grønne.Snobrødsbagning om aftenen...og måske fællessang. Måske nogen kan lidt med en guitar ??Medbring hest og familie og venner, eller kom alene. Der kan medbringes telt, campingvogn eller hvad man evt vil sove i, hvis man ikke vil sove i stalden eller ved lejrbålet. Der er et antal bokse og folde til hestene. Hvis man vil være sikker på plads, medbeing evt selv jernspyd og hegnsnor til egen paddock.


Medbring selv stole-bord. Eget service og grill, samt fornødenheder til hestene og mad og drikke til dig selv.Alt er GRATIS idet det netop er på "medbring selv" basis.Vi vil gerne have en fornemmelse af hvor mange vi bliver, så giv gerne lige besked så hurtigt som muligt...og i god tid.Håber at vi ses.
Hilsen Lone og John


Skullerupvej 8


4171 Glumsø


50591483 el ranchhorse@hotmail.comIngen kommentarer:

Send en kommentar