fredag den 19. september 2008

Nyhedsbrev nr. 1 fra CountryDog & WesternWear

CountryDog & WesternWear har nu eksisteret i 5 måneder og har haft stand til Fynsmesterskaberne og Just Slide No. 2 og er blevet taget godt imod – Tak for det.

Varesortimentet strækker sig fra hundeartikler, hundeførerbeklædning til westernudstyr og beklædning til såvel hverdag som til show.CountryDog & WesternWears Hundesortiment består af mærkevarer som Hurtta, Arrak Outdoor, Pinewood, Scandia webbing hundeliner og halsbånd. - men du finder mange andre spændende produkter til dig og din hund i shoppen.


Westernsortimentet består af mærkevarer som Promaster Bits and spurs, Cowboy Classic Work Wear, Scippis oilskin og mange flere.Broderi


CountryDog & WesternWear drives af Broderi & Design. Som til dagligt beskæftiger sig med broderi af rideudstyr og beklædning til forretninger, virksomheder såvel som til private.Shoppen – cwshop.dk - tilbyder spændende og anderledes produkter såsom unikt showtøj, beklædning med flotte motiver samt beklædning, dækkener og halsbånd med mulighed for at tilføje broderi og dermed skabe et produkt som er 100% unikt!Du kan for eksempel købe fleecedækkener inkl. broderi til Kun 299 kr. eller hvad med et praktisk Webbing halsbånd med broderet navn og telefon nr. til Kun 149 kr.Nordic Superslide


Mød CountryDog & WesternWear til Nordic Superslide på Vilhelmsborg Hestesportcenter v/Århus d. 31 okt. - 2 Nov. 2008.


Foruden et udvalg af westernudstyr og hundeartikler, tilbydes dækkener, beklædning og halsbånd med mulighed for at få broderet.CountryDog & WesternWears produkter kan købes på nettet og via mit Showroom.
Med venlig hilsenAnne SchwalbeBroderi & Design


CountryDog & WesternWearKoelbjergvej 12


5492 VissenbjergTlf. +45 30 66 13 32


Fax: +45 64 47 13 92E-mail: anne@broderi-design.comWeb: www.broderi-design.com


Shop: www.cwshop.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar