søndag den 2. november 2008

Nyhedsbrev nr. 6 fra Best in Western - november 2008

Kære kunder!

Best in Western holder HALLOWEEN i hele november måned!Halloween – nyheder!Linedance – DVD’er fra USA!


Line-dance DVD er kommet hjem (se vor webshop) – vi har DVD for begyndere/lettere øvede og øvede og som noget nyt også en DVD til dem der blot vil lære lidt linedance til brug ved en fest.Får i blod på tanden har vi også en DVD, hvor du kan lære Salsa, vals etc. – se vor webshop: www.bestinwestern.dk

Tasker fra Arizona!


Som noget helt nyt har fået tasker til fra Four Winds i Tucson, Arizona – stort sortiment og i mange forskellige prislag. Alle tasker er håndlavede og med mange detaljer såsom indlagt turkis eller håndslået sølv-conchos – lang holdbar og fantastisk kvalitet! (se de enkelte varer på www.bestinwestern.dk)

TILBUD i november!


Best in Western betaler fragt/porto i hele november måned! Til alle kunder i Danmark (excl. Færøerne og på Grønland); Sverige og Norge!Best in Western giver 50% på ALT SHOWTØJ på vor webshop (www.bestinwestern.dk) samt i vor butik i Kvistgaard! (bemærk at ikke alt showtøj er vist på vor webshop!)HUSK OGSÅ AT TJEKKE VORE NYHEDSSIDE PÅ WEBSHOPPEN – DA VI HELE TIDEN FÅR NYE VARER HJEM PÅ LAGER!JULEHYGGE i december!


Traditionen tro holder vi JULEHYGGE i butikken i Kvistgaard LØRDAG DEN 6. DECEMBER KL. 12.00 – 16.00 (her serverer vi gløgg og æbleskiver og har selvfølgelig også gode tilbud til julegaver!)Vi glæder os til at se jer i butikken eller på nettet!God Halloween – aften!
Annette & Poul Wienecke


Best in WesternIngen kommentarer:

Send en kommentar