tirsdag den 10. marts 2009

Arbejde med heste… fuldtid

Går du og drømmer om et fuldtidsjob i en stald med konkurrenceheste, så har du nu chancen.

Vi har 30 heste i stalden og mangler en ansvarsfuld person til det daglige staldarbejde, pasning, klargøring og ridning.


Der er både heste der er uddannet til spring-, dressur og reining. Så vi har altså både varmblodsheste og Quartere.


Vores stald ligger i Hvirring, tæt på Horsens/Brædstrup i Jylland. Der er en helt ny ridehal og alle faciliteter er nye.Det daglige arbejde består i pasning af spånebokse, ud- og indlukning af heste på fold, ansvaret for sadel rum og foder rum, diverse små opgaver og naturligvis ridning hvis du har lyst til det.


Vi kan arrangere undervisning på din egen hest, hvis du har én. Eller du kan udvikle dine ridefærdigheder på vores heste.


Næsten hver anden weekend deltager én eller flere heste fra stalden i konkurrence, så der er rig mulighed for at komme ”lidt rundt”.Vi tilbyder bolig og ordnede forhold omkring arbejdskontrakt og løn.Vi søger til gengæld en person som er loyal og arbejdsom med hænder og hoved skruet rigtigt på. En person som har lyst til at blive en del af et team, hvor heste fylder ALT.


Du kan ikke medbringe hund/kat, men hvis du har en hest du gerne vil have med, finder vi ud af det.Ring allerede i dag eller send en mail med en ansøgning. Vi mangler dig NU.
Venlig hilsenSanne Skovrider


Mail sms@skovrider.com


Tlf. 51 52 34 01Ingen kommentarer:

Send en kommentar