mandag den 9. marts 2009

Konger, Beduiner & Cowboys

Kom og vær med på Turban Stud


lørdag d. 28. marts kl 14-17.

"Konger, Beduiner & Cowboys"


-Er måske dét man i første omgang forbinder med de tre hesteracer Fuldblods- araber, Pura Raza Espanõla og American Quarter. Altomheste.net vil gerne invitere dig til en forrygende dag i selskab med disse ædle hesteracer.



I samarbejde med Turban Stud, Susanne Berdino, HorseSence.dk og Horseteam, har vi sammensat et dagsprogram som bringer os vidt omkring i hestenes verden.



Susanne Berdino


Fortæller om sine træningsmetoder og viser med udgangspunkt i sin populære bog ”Hestekunstner” eksempler på, hvordan du kan lære din egen hest tricks og kunstner.



Turban stud


Præsenterer de tre heste racer der opdrættes og sælges på det verdensberømte stutteri: Araber, Pura Raza Espanõla og American Quarter.


Hestene bliver præsenteret og fremvist under rytter i både western og dressur.


Der vises også en demonstration af hvordan showaraberen fremvises i det man kalder ”Halter”



Horseteam


Dyrlægerne fra Horseteam holder et levende foredrag, hvor du får en grundig forklaring på hvad dyrlægerne ser efter og undersøger i forbindelse med en handels- eller sundhedsundersøgelse af en hest. Undervejs kan der stilles spørgsmål om alt indenfor hestens sundhed og sygdomme.



HorseSence


Er Danmarks eneste 100% voksen rideskole, og samtidig et af de få steder du kan få undervisning på Araber, Pura Raza Espanõla og American Quater.


Pernille Post og Claus Weng fra HorseSence vil være til stede under hele arrangementet, og svare på spørgsmål omkring rideundervisning og træning af hestene.



Arrangementet er GRATIS, du skal blot oprette dig som bruger (Kunde) på www.altomheste.net og derefter tilmelde dig arrangementet. "Opret bruger"



DER ER INGEN KRAV OM AT DU HANDLER ELLER HAR HANDLET PÅ Altomheste.net og du forpligtiger dig ikke til andet end at møde op og have en spændende dag.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar