mandag den 13. april 2009

Be Ready for the show season

Showmanship at Halter Clinic d. 30/4-09


med AQHA & APHA Dommer Anja Eriksen

Sted: Highland Quarter Horses, Brokøb Overdrev 12, 4450 JyderupFocus vil være på det at showe i Showmanship at Halter og hvordan


dommeren bedømmer den individuelle præstation.


Herunder detaljer i forbindelse med klargøring af hest og rytter.


Vi vil gennemgå patterns fra begynder til øvede og hvorledes du bedst muligt fremviser dig selv og hesten i forhold til det enkelte pattern.


For at du får mest muligt ud af denne dag skal du ankomme med din hest forberedt som hvis du skulle showe den i Showmanship at Halter.


Du kan også medbringe dit showtøj og få en vurdering af dette og evt. forslag til opgradering af din showgarderobeAnja har showet som Youth og amateur rytter i AQHA og APHA regi. Anja har haft sin egen trænervirksomhed siden 2004 og brænder for arbejdet med Youth og amateur allround ryttere bla. Som Coach for youth og amateur landsholdet i 2008.Som international dommer erhverver Anja sig hele tiden ny viden om hvad der rør sig i de Europæiske lande og du vil derfor få en meget nuanceret vurdering af din fremvisning.


Denne clinic er en fantastisk mulighed for, at tilegne dig en meget specifik og detaljeret gennemgang af Showmanship at Halter.Vi forventer at arrangementet vil vare ca. 3-4 timer.


Såfremt du har interesse i at deltage i denne clinic, så kan du sende en mail med de tidspunkter du har mulighed for at deltage, derefter vil vi tilrettelægge hvad tid på dagen clinic’en starter.


Der vil være mulighed for at få en boks til hesten på dagen.Pris pr. deltager med hest. 500 kr.


Pris for boks med halm. 100 kr.For tilmelding og evt. spørgsmål kontakt Anja Eriksen.


Telefon: 22 52 68 69 - Email: aewestern@hotmail.comIngen kommentarer:

Send en kommentar