mandag den 13. april 2009

Just Slide no. 3

Rudi Kronsteiner, Nico Hörmann og andre til


POWER NIGHT Just Slide no. 3

NRHA Open Lawson Bronze Trophy med $7.000 den 18.-19. april 2009Det Nationale Hestesports Center Vilhelmsborg har Nordeuropas største hal bygget til ridning, og det er præcis her i denne fantastiske ridehal at showet afvikles.


Bygningen er næsten 100 meter lang, 44, 5 meter bred og 22 meter høj.


Det er i sandhed et stort og flot byggeri der danner rammen for Just Slide, hvor næsten 100 heste er tilmeldt.


Ryttere fra både Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Østrig og Italien kommer og viser hvad de kan…POWER NIGHT om lørdagen vil samle rigtig mange mennesker – og der er plads til 2500 siddende gæster i den blå arena.


Rudi Kronsteiner Chic N Roost og Star Spangled Whiz, skal dyste I aftenens trofæ klasse, hvor også Nico Hörmann Shart Spookster, Pathfinder Joy og Chic Dual. Dario Carmignani fra Italien på den fantastiske Okie Dun Badger og Oliver Salzmann og Henry Kuehnel er tilmeldt.


Også ryttere fra Danmark viser deres bedste heste frem i denne klasse. Sanne Skovrider vil efter en ufrivillig show-pause på næsten 1 år, starte hendes nye hest Lil Spin for første gang I Danmark.


Morten Søby og Sannee Klindt er også med i dysten – og fra Sverige kommer Petra Borg på Saratogawhiz.Så hvis du har lyst til at se og opleve et stort og velorganiseret show, så skulle du tage til Just Slide.


Især lørdag aften er der fuld gang i underholdningen – men hele weekenden vises reining på alle niveauer.Læs mere på www.justslide.dk


RHV Video i samarbejde med Horses & Light foreviger dette show med fotos og videos.Ingen kommentarer:

Send en kommentar