onsdag den 22. april 2009

McCabes store nye westernudstyrsforretning holder åben hus

Åbning af stor ny Westernbutik !!!



Kæmpe nyhed !!!! Mccabe’s Tack & Feed

Vi åbner vores 200 kvm store nye flotte lokaler med masser af rideudstyr. Vi har forsøgt at være ambitiøse med både sortiment og indretning og vi vil gerne invitere dig til at bedømme resultatet ved vores åbenthus d. 22 maj i Kristihimmelfartsferien.



På dagen vil der være en masse slagtilbud og eksperter der kan fortælle om nogle af de produkter vi fremover vil føre i butikken. Desuden vil der være en let anretning samt øl og vand til alle.



Vi har udstyr til både hverdag og til show. Ud over western, fører vi også en del engelsk udstyr og selvfølgelig har vi alt man kan forestille sig til hesten, både indenfor plejeprodukter og foder men også generelt udstyr til hest og stald.



Kom og vær med hvad enten du er kendt eller ny kunde, alle er velkomne. Vi glæder os til at begejstre dig med vores store udvalg og betjene dig efter bedste evne. Vi slår dørene op kl. 10 fredag morgen og fortsætter til kl. 20 fredag aften. Vi er lokaliseret i Brædstrup mellem Silkeborg og Horsens på Ny tønningvej 3, 8740 Brædstrup .tlf 20610078.




Jonna Mccabe Og Lone Beck-Hansen



Ingen kommentarer:

Send en kommentar