mandag den 11. maj 2009

Born Westernriders Åbent Hus på lørdag

Så er der åbent hus hos Born Westernriders, Bornholms eneste western rideklub.

Vi har klub lokale ”Saloon” på Bakers Ranch, Dalegårdsvej 16 Olsker og der har vi adgang til udendørs ridebane og ridehal.



Vi vil gerne vise jer, der kommer forbi hvad det er vi går og laver.



Dels vil vi demonstrere hvordan vi arbejder med vores heste fra jorden af, og hvordan vi samtidigt forbereder dem til tilridning.



Vi vil fortælle om vores måde at ride på, som tager udgangs punkt i centreret ridning, som bygger på Sally Swifts ride metoder. Denne rideform kan hjælpe rytteren til en større kropsbevidsthed, finde den indre balance, roen og kontrollen som alle er en forudsætning for et vellykket samarbejde hest og rytter i mellem.


Vi vil også demonstrere nogen af de forskellige ride klasser, som der er indenfor westernridning. Og til sidst på programmet vil der være mulighed for at prøve og ride en ” westernhest”.



Dertil skal siges hvis man har lyst til at starte op med western ridning så er det fuldstændigt lige meget hvad type hest man har, alt fra fjordhest til travhest og DV’er har vi set brugt med succes. Vi håber dette har vækket din nysgerrighed , så kom til åbent hus lørdagen den 16 maj vi starter programmet kl. 14.00 og slutter kl. 16.00.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar