onsdag den 13. maj 2009

Clinic

Wanted


Cowboys & Cowgirls wanted


for Working Cowboy Workshop

Dato: Lørdag den .30 maj + søndag den 31 maj . 2009


Sted: Maglehøjvej 19, Hellested, 4652 Hårlev


Tidspunkt: Ankomst lørdag kl. 9.00, afrejse søndag kl. ?


Max. Antal: 30 ryttere


Pris pr. deltager: kr. 700,00 incl. Forplejning men eksklusiv drikkevarer udover kaffe.Cowboys & Cowgirls - her får du chancen til, at ”lege” cowboy sammenholdt med den virkelige måde, at håndtere kvæg på. Der er en stor forskel på at ride kvægkonkurrencer og håndtere kvæg i det åbne terræn.


Og hvorfor nu det – jo du kommer til, at sove ved et lejrbål (ingen telte) og kvæget går spredt i store enge.•Du skal udføre cowboy arbejde.


•Du skal bruge din hest som en arbejdskammerat og ikke som en ”pussenusse hest”.


•Du sidder faktisk uafbrudt i sadlen fra du ankommer til du tager af sted igen.Hvad bliver du udsat for:


Det hele starter som en ganske almindelig dag for en working cowboy, nemlig med en kop kaffe og mens du drikker den, står din hest opsadlet og venter på dig. (Du har selv sadlet den op).


Mens du drikker din kaffe, får du at vide, hvilke jobs du skal udføre og sammen med hvem, hvorefter gruppen rider ud til de tildelte opgave under ledelse af en trailboss.Når du og dit team føler trang til en kop kaffe kan gruppen ride tilbage til lejren – drik din kaffe – og herefter rider gruppen ud til den næste opgave og så fremdeles til alle opgaver er løst.•Du kommer til, at ride i et fantastisk terræn med store ridemæssige udfordringer, hvor du skal forcere "floder" og over broer.


• Du skal selv være med til, at etablere en smal bro over vand, som vi herefter skal ride over.


•Du skal være med til, at samle en flok kvæg ca. 50 stk. bestående af en stor foldtyr, moderdyr, kvier og kalve og drive dem fra punkt A til punkt B.


•Du skal være med til, at udskille kalvene og samle dem i en pen ( Team Penning ) i det åbne landskab.


•Du skal løse opgaver, som kan forekomme på en rigtig Ranch "over there".


•Du skal gennemride en trailbane i terrænet, som kan være barsk – men meget realistisk.Du bliver træt – du bliver beskidt – du bliver våd – du kommer til også til, at fryse.


Hvis du har lyst til, at være working cowboy for en weekend – såCowboy Up or stay home with the girlsDu skal opfylde følgende betingelser, mindst være 18 år og kunne ride din hest i terræn og du skal medbringe godt humør - og være indstillet på:At alting er din skyld.


Går det godt, er det din skyld.


Går det skidt, er det din skyld.


Alting er din skyld.Til gengæld lover jeg dig en oplevelse udover, hvad du ellers kan opleve indenfor westernverdenen i Danmark.Denne clinic henvender sig til såvel øvede- som mindre øvede kvægryttere og "skabscowboys", som har lyst til at opleve det rigtige "Wild West".


Jeg glæder mig til at lege med dig - Come Hell and High Water.Med venlig hilsen


Per Beinov


Tlf. 2633-1946 e-mail: perbeinov@mail.dkPS!


Om søndagen vil vi afholde en – Terræn Trail – som konkurrence.


Hvis du kun ønsker, at deltage i denne konkurrence er prisen kr. 300,00 i prisen er inkluderet frokost og kaffe.


Terræn banen vil stort set være den der også benyttes om lørdagen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar