mandag den 18. maj 2009

RIDE IN 2009

Så er det atter tid for årets "RIDE IN" show på Tuse Creek Ranch.

Showet finder sted fra den 19. - 21. juni og der udbydes som altid AQHA, NRHA, NRHA.DK samt all-breed klasser. Dommer er svenske Josefin Blomqvist med Jesper Aarenstrup som ringsteward.



Et par nyheder er der også plads til. I år udbydes der også AQHA Novice Youth klasser og en enkel ny disciplin er på programmet, nemlig Hunter Hack. I NRHA klasserne er pengepræmierne sat op og derudover vil der igen være et særsponsorat til vinderne i Open, Non Pro og Rookie, sponsoreret af DKI Plast. Og traditionen tro rides der også om de flotte Ride In Trophys, lavet af Gill Parker, England.



En anden nyhed er naturligvis den nybyggede saloon, hvor festen lørdag aften afholdes. I år vil det tyske band "La Playa Nudista" stå for underholdningen og et nyt dansk "boy-band" vil ligeledes stå på scenen for første gang. Maden vil i år også få et tysk islæt, idet der udover Cafe Tuses gode mad også vil være servering af ægte, tyske "bratwurst", som grilles af ægte tyskere.



Sidste tilmelding til RIDE IN 2009 er den 1. juni. Mere info samt tilmelding osv. på www.tusecreekranch.dk under ”Ride In”. Vi ses til Ride In 2009.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar