fredag den 17. juli 2009

DWF Nyhedsbrev nr. 3 – 2009

VIGTIG INFO – KRAV TIL DWF DM

Jeg har i dag (den 17. Juli 2009) været inde og nærlæse alt vi tidligere har haft kommunikeret ud omkring vort krav til at kunne stille op i DWF DM. Der har været tvivl om hvorvidt det var rytteren eller ekvipagen kravet var rettet mod. Det har hele tiden været vor mening at det skulle være ekvipagen .... MEN - i nyhedsbrev nr. 31/2008 står der følgende:



"Vi har på vort seneste bestyrelsesmøde bl.a. talt om det krav vi tidligere har vedtaget om at ryttere for at kunne starte til DWF DM skal have startet mindst 2 DWF shows siden sidste DM. Som kalenderen ser ud pt., er vi opmærksomme på at det for nogle ryttere kan være vanskeligt at nå, men på den anden side udsender vi vort showprogram i løbet af ca. 8 dage (desværre meget forsinket i forhold til det planlagte – men der har undervejs været flere hindringer). Herefter får klubberne en frist frem til den 12. juni til at opdatere deres medlemmer i systemet og indberette det til DWF (elektronisk). Herefter vil administrationen af et DWF show være lige så enkel som ved et hvilket som helst andet show."



Jeg beklager meget den opståede tvivl - og særligt at jeg til de der har haft kontaktet mig direkte og hvor jeg har svaret at det er ekvipagen ... som formuleringen er i dette nyhedsbrev, vil det kun kunne være et krav vi stiller mod RYTTEREN indtil anden formulering kommunikeres ud - og det vil naturligvis tidligst kunne blive næste år.



DET ER SÅLEDES RYTTEREN DER SKAL HAVE STARTET 2 DWF SHOWS.




Mvh


Kim Christensen


formand, DWF




Ingen kommentarer:

Send en kommentar