fredag den 28. august 2009

Working cowboy workshop

WantedCowboys & Cowgirls wanted


for Working Cowboy Workshop

Dato: Lørdag den 26. sept. + søndag den 27. sept. 2009, uge 39


Sted: Maglehøjvej 19, Hellested, 4652 Hårlev


Tidspunkt: Ankomst lørdag kl. 9.00, afrejse søndag kl. ?


Max. Antal: 30 ryttere


Pris pr. deltager: kr. 700,00 incl. Forplejning men eksklusiv drikkevarer udover kaffe.


Der kan købes øl, sodavand og vin til rimelige priser.Cowboys & Cowgirls,


Årets sidste working cowboy workshop - her får du chancen til, at ”lege” cowboy sammenholdt med den virkelige måde, at håndtere kvæg på.


Der er en stor forskel på at ride kvægkonkurrencer og at håndtere kvæg i det åbne terræn.


Og hvorfor nu det – jo du kommer til, at sove ved et lejrbål og kvæget går spredt i store enge.• Du skal udføre cowboy arbejde.


• Du skal bruge din hest som en arbejdskammerat og ikke som en ”pussenusse hest”.


• Du sidder faktisk uafbrudt i sadlen fra du ankommer til du tager af sted igen.Hvad bliver du udsat for:


Det hele starter som en ganske almindelig dag for en working cowboy, nemlig med en kop kaffe og mens du drikker den, står din hest opsadlet og venter på dig. (Du har selv sadlet den op).


Mens du drikker din kaffe, får du at vide, hvilke jobs du skal udføre og sammen med hvem, hvorefter gruppen rider ud til de tildelte opgave under ledelse af en trailboss.Når du og dit team føler trang til en kop kaffe kan gruppen ride tilbage til lejren – drikke kaffe – og herefter rider gruppen ud til den næste opgave og så fremdeles til alle opgaver er løst.• Du kommer til, at ride i et fantastisk terræn med store ridemæssige udfordringer, hvor du skal forcere "floder" og over broer.• Du skal være med til, at samle en flok kvæg ca. 50 stk. bestående af en stor foldtyr, ungtyre moderdyr, kvier og kalve og drive dem fra punkt A til punkt B.• Du skal være med til, at udskille kalvene og samle dem i en pen ( Team Penning ) i det åbne landskab. Kvæget skal vaccineres – vi taler rigtigt arbejde.• Du skal løse opgaver, som kan forekomme på en rigtig Ranch "over there".Du skal gennemride en trailbane i terrænet, som kan være barsk – men meget realistisk.Du bliver træt – du bliver beskidt – du bliver våd – du kommer måske også til, at fryse.


Hvis du har lyst til, at være working cowboy for en weekend – såCowboy Up


or Stay Home with the girls or boysDu skal opfylde følgende betingelser, mindst være 18 år og du skal medbringe godt humør - og være indstillet på: at alting er din skyld:Går det godt, er det din skyld.


Går det skidt, er det din skyld.


Alting er din skyld.Til gengæld lover jeg dig en oplevelse udover, hvad du ellers kan opleve indenfor westernverdenen i Danmark.Til hvert team er tilknyttet en ”støtte pædagog” i form af en garvet cowboy, som vil passe på dig og hjælpe dig.Her er udfordringer for nybegyndere og garvede ryttere og alle kommer til, at overskride personlige grænser uden,


at gå på kompromis med sikkerheden, som har højeste prioritet for såvel ryttere som heste og kvæg.Denne clinic henvender sig til såvel øvede- som mindre øvede kvægryttere og "skabscowboys", som har lyst til at opleve det rigtige "Wild West".


Jeg glæder mig til at lege med dig -


Come Hell and High Water.Med venlig hilsen


Per Beinov


Tlf. 2633-1946 e-mail: perbeinov@mail.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar