lørdag den 29. august 2009

Vil du gerne være en bedre rytter?

Så er vores all around clinics med Manuela Witt fra Schweiz den 24-25. oktober og 14-15. november 2009 sikkert noget for dig!

Der er få ledige pladser tilbage til clinicen den 24-25. oktober. Kontakt Laura hurtigst muligt, for at sikre dig en plads.


Clinicen den 14-15. november er allerede fuld booket - det er muligt at blive skrevet på venteliste.Manuela er en super dygtig all around træner, der underviser i følgende discipliner lige fra basis til avanceret niveau:* Halter


* Showmanship


* Horsemansip


* Trail


* Pleasure


* Western Riding


* Hunter under saddle


* Hunter Seat EquitationOm du er helt ny indenfor westernridning eller erfaren, spiller ingen rolle for at deltage. Manuela er lige engageret, sålænge du bare har lyst at lære noget nyt og blive bedre.Hele Manuelas træningssystem og undervisning er baseret på, at skabe et godt forhold mellem hest og rytter og få det bedste frem i hver enkelt ekvipage uden brug af ufine metoder.Prisen for at deltage på en clinic er 1800 kr. incl. boks til hesten og forplejning til rytteren hele weekenden.Tilmelding og spørgsmål:


Kontakt Laura Schultz. Email: laura@schultzhorses.dkUnder clinics på www.schultzhorses.dk kan du finde yderligere oplysninger og en præsentation af Manuela.Ingen kommentarer:

Send en kommentar