mandag den 7. september 2009

Clinic med Johanna Grabner fra Østrig

14.-15. November på Egholm Ridecenter,


Trehøjevej 47E, 4070 Kr. Hyllinge

Lidt om Johanna:


Johanna driver til dagligt Dry Dust Ranch i Østrig, hvor hun træner unge såvel som garvede showheste.


Hendes westernkarriere startede med hoppen "Shesa Bar Time Too" som tog mange medaljer, blandt andet EM sølvmedalje i Amateur Pleasure i 1993.



Johanna er en sympatisk træner, kendt for sin grundige uddannelse af unghestene. Hun er ivrig showrytter og shower både i Østrig, Italien og ikke mindst Tyskland.


Hun blander sig altid i toppen med både egne og andres heste og i øjeblikket oplever hun stor succes med quarteren "HC Ima good hot one", som blandt andet stod som reserve champion ved Pleasure Celebration 2007 og Reserve Champion i junior pleasure ved det tyske futurity i 2008.



Igen i 2008 var Johanna på medaljeskamlen ved Pelasure Celebration og denne gang med "Send My Chex" som fik en bronzemedalje.



Udover gode pleasureresultater gør Johanna det også suverænt i all around disciplinerne som Trail og Hunter under saddle. Ved de Tyske mesterskaber i 2008 opnåede hun blandt andet en score på 74 og 74,5 i Junior Trail! Desuden en 2. plads i Junior Hunter under saddle ud af mere end 30 startende.



Se mere til Johanna på www.drydustranch.com



Johanna er altså en træner der gør sig i rigtig mange discipliner, og clinic'en henvender sig derfor til både, pleasure, trail, halter, hunter og horsemanship-folket.


Clinicen har et max. på 8 deltagere og hver deltager er på både formiddag og eftermiddag.



Pris for deltagelse(Inkl. frokost begge dage): 2100 DKK


Pris for boks Lørdag og Søndag (Ankomst lørdag morgen og hjem søndag aften): 425 kr



Din tilmelding er bindende ved betaling, og dette betyder at afbud efter betaling ikke giver pengene tilbage. Der oprettes dog venteliste til clinicen og jeg vil selvfølgelig spørge disse om de vil overtage din plads. Hvis ikke, står det dig frit for selv at afsætte pladsen til anden side.



Send din tilmelding til Mia Haugsted, mia@mia-haugsted.dk



Jeg vil bekræfte din tilmelding per mail og informere om kontonummer hvor pengene bedes indsat senest 5/10. Hvis betaling ikke falder inden denne dato regnes din plads for aflyst og vil gives videre til én på ventelisten.


Jeg står til rådighed for spørgsmål og hjælp til evt. overnatning i området.



Det er muligt at ankomme allerede fredag. Bokslejen vil så koste 550 kr.


Det er muligt at købe hø og wrap på stedet. Reserver i forvejen gennem mig.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar