søndag den 15. november 2009

ApHCDK nyhedsbrev november 2009

Generalforsamling 2009 er afholdt.

Og det skete i god ro og orden, sådan da :o)


Det fulde referat incl. formandens beretning kan findes på vores hjemmeside.Årets High Point Hest 2009.Vinderen blev Benjacos Red Jacy aka. Jolly, ejet af Jeanette Simonsen, avlet hos Benjaco Ranch.


Billeder og beretning kan ses på hjemmesiden.


Stort tillykke!Kommende arrangementer.På plakaten for næste år har vi foreløbig 2 arrangementer.Det ene er en fælles hyggetur/ridelejr hos Mulles Cowhouse. Vi forventer det bliver fra fredag til og med søndag.


Mulle har givet os et flot tilbud på sådan et weekendophold med plads til 20 heste og 25‐30 personer.


Til rådighed er ridehus, ridebaner, trailbane, guidet tur i skoven mm. For ryttere/ledsagere er der overnatning i hytter. Køkken, rytterstue, bad, bålplads og stor gasgrill er til rådighed.


Intentionen er, at vi skal lege med vores heste og generelt bare lave det der er stemning for.


Vi vil undervejs indlægge for‐sjov konkurrencer med præmier.Det andet arrangement er en gentagelse af dette års store succes, nemlig en kvægclinic på Benjaco Ranch med Brian Kronborg som træner.


Både Brian og Benjaco har igen meget velvilligt valgt at sponsere arrangementet.


Tusind tak for det.Fælles for begge arrangementer er, at de vil være åbne for både ApHCDKmedlemmer, men også for vores venner udenfor foreningen.


Datoer er ikke fastlagt endnu, men vil følge snarest.DWFs repræsentantskabsmøde.Anna Hanusova deltager som repræsentant for ApHCDK, og vil rejse spørgsmål om vi kan koble os på et eksisterende stævne til næste år.


Men vi må sende 2 deltagere, så hvis du kunne tænke dig at deltage, for at tale vores sag, så kontakt Jeanette Simonsen president@appaloosa.dk mobil 41111868 hurtigst muligt.


Repræsentantskabsmødet er programsat til den sidste weekend i november. I skrivende stund kender vi ikke de nærmere detaljer.Klubjakker.Vi har indhentet tilbud på mørkeblå Horseware Corrib jakker, som vil få broderet logo og tekst på ryggen. Forventet pris ca. 600kr.


Er det noget for dig, må du gerne, allerede nu bestille hos Bettina Lidström treasurer@appaloosa.dk mobil 29478785.
Med tak for et godt foreningsår, på bestyrelsen ApHCDKs vegne


Dorte LarsenIngen kommentarer:

Send en kommentar