lørdag den 6. februar 2010

Paint Horse Futurity

Så er der kommet et Paint Futurity i Danmark. og det vil vi med glæde gerne vise jer.

I filen længere nede kan I se, hvordan det kommet til at forgå, og hvad vi ønsker ud af det. Og hvordan kataloget kommer til at se ud.



Det man kan se frem til ved Paint Futurity er, at både Paint og Quarter hingste kan tilmelde sig. Og at farve reglen er ikke gældende til Futurity klasser. Det vil sige at både solid og regular heste starter mod hinanden i klasserne. Futurityet bliver afholdt hvert år til Paint DM.



Læs og se mere her i filen (PDF-format).



PHCDKs futurity er en afkomsfremstilling for paintheste i alderen 0-4 år. Føl og ungheste, til og med 3 år bliver eksteriørbedømt i halterklasser. 1-2 års kan envidere fremstilles i in hand trail og longe line, og 3-4 års heste kan fremstilles i rideklasserne pleasure, trail, reining og hunter under sadle.



Til forskel fra de ordinære APHA shows, er der i futurityklasserne ingen point at hente, men derimod betydelige pengepræmier. Hver tilmeldte hingst betaler et årligt gebyr, og det er disse penge, der konkurreres om i futurityet. Der kan således være store fordele ved at købe et afkom efter en futurity-tilmeldt hingst. Jo flere hingste der er tilmeldt, jo større pengepræmier rides der om.



For at være startberettiget i futurity-klasserne skal afkommet være efter en futurity-tilmeldt hingst; afkommet skal være registreret i APHA (SPB og regulære starter på lige fod i mod hinanden); ejeren af afkommet skal være medlem af PHCDK.


Futurityet afholdes sammen med PHCDK championships i august måned hvert år.



Spørgsmål omkring futurityet kan rettes til Tina Rasmussen på tlf. 58 35 62 27




Mvh Futurity udvalget






Ingen kommentarer:

Send en kommentar