lørdag den 20. februar 2010

Ponyen Freja bliver model

Freja er en ud af tre ponyer, som Dyrenes Beskyttelse overtog fra en dyreværnssag i sommeren 2009. Nu er Freja blevet model for at hjælpe andre dyr i nød.

Et hestehold i Vejle havde gentagne gange påkaldt sig forbi-


passerendes opmærksomhed.


Gennem to år havde Dyrenes Beskyttelse flere gange haft kontakt med hesteholdets ejer, som hidtil havde fulgt foreningens anbefalinger.Men i sommeren 2009 var den gal. De tre ponyer var uplejede, og drikkevandet var fyldt med myggelarver. Hestene stavrede rundt på alt for lange hove. På deres gang kunne man se, at hvert skridt var smertefuldt.Det var ikke muligt at få kontakt til ejeren, og politiet blev involveret. Her måtte ejeren med sorg konstatere, at hun ikke havde ressourcer til at få ponyernes hove beskåret, eller sørge for hestenes velfærd. Derfor indvilligede hun i at overdrage dyrene til Dyrenes Beskyttelse.Den ene pony måtte aflives på marken, da den var i meget dårlig stand.


De to andre formidlede Dyrenes Beskyttelse videre til et bedre liv.Et nyt liv til Freja


I syv måneder har ponyen Freja nu boet hos Kirsten Hille, som driver en rideskole og en westernby.Det forlyder, at Freja er en selvbevidst dame. Hun har haft meget at lære med hensyn til god opførsel, men hun er kommet godt efter det. De ældste ryttere har nu lært hende at gå pænt, så de mindre kan trække med hende. Freja er derfor en god udfordring for nye ryttere.Freja blev reddet af Dyrenes Beskyttelse


Freja blev reddet af Dyrenes Beskyttelse. Nu er håbet, at hun kan være med til at redde andre dyr. Freja er derfor blevet model på Dyrenes Beskyttelse indsamlingskampagne i hestemagasinet Equipage.


Her illustrerer hun, hvordan Dyrenes Beskyttelse hjælper dyr i nød, og hvordan man kan støtte foreningens arbejde.Du kan hjælpe dyr som Freja


Ønsker du at støtte dyr som Freja?


SMS DYR til 1277 og støt med 100 kr. Det koster almindelig SMS-takst.


Eller ring på 90 56 50 50 og støt med 100 kroner.Besøg Ranch-Hille HER(Kilde: Nyhedsbrev fra Dyrenes Beskyttelse, d. 18. februar 2010)Ingen kommentarer:

Send en kommentar