onsdag den 24. februar 2010

Kom i form med din hest

1-dags kursus den 12. og den 20. marts.

Vi kender alle til vinterens ufrivillige pauser, samtidig er både hest og rytter lidt stive i led og muskler. På ”Kom i form” kurset bliver både hest og rytter behandlet, sådan at arbejdet frem mod foråret og sommerens aktiviteter bliver optimal.

Samspillet mellem hest og rytter er unikt, gennem balance, små signaler, indarbejdede rutiner osv. bliver oplevelsen af samhørighed og rejsen mod et fælles mål skabt.

For at kunne træne og arbejde så tæt sammen som hest og rytter gør, kræver det at begge parter er i balance, at små skader og spændinger i kroppen bliver behandlet og tilgodeset.

Har rytteren en spænding vil det altid kunne mærkes på hesten, og omvendt har hesten en spænding vil det næsten altid kunne ses på rytteren, specielt i de situationer, hvor der lægges et ekstra pres.

Hest og Rytter behandlinger bliver i lige så høj grad brugt før en træningsperiode, som efter en lang og trættende periode med mange konkurrencer, hård træning osv. gennem forbyggende behandling kan mange trænings problemer elimineres.

Der afsættes altid ca. 2 timer til en Hest og Rytter behandling, som starter med at I rider lidt rundt og vi samtidig tager en snak om diverse problemer, som du oplever, på hesteryggen, du har mulighed for at vise mig præcis de problematikker du oplever i din daglig træning.

Først bliver du behandlet og derefter er det din hests tur, du har mulighed for at slappe lidt af. Efter endt behandling af jer begge sætter vi hesten på en lille fold, så den kan slappe lidt af inden hjemrejsen, vi tager en snak om evt. teknikker der vil være gode at bruge lige netop for jer.

Du skal medbringe saddel, hovedtøj, grime, trækketov samt et dækken der passer til årstiden

Der er morgenmad, frokost og eftermiddags kaffe og the incl. i kurset, der kan købes slik og sodavand

Du kan vælge at komme formiddag eller eftermiddag, men du er velkommen til at blive hele dagen.

Pris: per person incl. hest kr. 750.00
Pris: tilskuer kr. 150.00

Kurset afholdes af Center For Alternativ Behandling
Hulebækvej 7
Ubberup
4350 Ugerløse

For yderligere information se www.ridelejr.eu eller www.cfab.dk

Tilmelding til Jette/tlf. 60 70 11 67

Ingen kommentarer:

Send en kommentar