fredag den 5. februar 2010

Referat DWF bestyrelsesmøde, d. 24.01.2010

Dato: 24.01..2010, kl. 19:00


Sted: Skype konference

Referent: Lars Toftdahl (Sekretær)


Indkaldt: Bestyrelsen : Niels Petersen, Lene Munk Andersen, Lars Toftdahl, Anna Søgaard Hanusova, Kim Christensen & Poul Hansen


Fraværende: Lars Sander003-10 Nyt fra Sportsudvalget


3. Showprogrammet.


Vi må afvente 1. kursus inden vi kan konkludere funktionaliteten og dermed også behovet for programmet. Skypemøde den 17/1-2010, kl. 19:00 KUN om stævneprogrammet. Møde den 17. flyttet til den 24.


Status: AfholdtProgrammet virkede generelt efter hensigten. Det vurderes som værende et godt stykke værktøj for især stævnearrangører. Men der skal foretages lidt justeringer for at optimere brugervenligheden. Noget vil blive gjort inden den 6. feb. Erfaringer gjort på kursus den 16. er altså taget med allerede nu. Gøres der ydderligere erfaringer, der betinger ændringer efter den 6. feb., vil også dette blive gjort hurtigst muligt.


Status: PågårDa programmet jo endnu ikke er færdig distribueret, og endeligt taget i brug, måtte plan B føres ud i livet. 15 ud af 18 klubber har indberette via de excellister, der blev udsendt i december. Poul Hansen får lister fra Lars T, og har sagt sig villig til, at lave en central indtastning af de oplysninger, der er på listerne. Kim sørger for at Poul får programmet i uge 4. Han vil også sørge for andre bestyrelsesmedlemmer får programmet og dermed mulighed for at vurdere og kommentere.


Status: PågårDer foreligger ikke nogen egentlig kontrakt mellem softwareudbyderen (Kim) og DWF. Men på fakturaen fra købet af systemet er der fastsat nogle vilkår. Heraf fremgår det at rettigheder vedr. programmet tilhører softwareleverandøren. Dog er det DWF der har salgs- og distributionsrettighederne.


Status: InfoEventuelle fejl i programmet, herunder også nødvendige rettelser i forhold til programmets driftssikkerhed, gøres af udbyderen for egen regning.


Status: InfoFremtidige opdateringer på programmet må forhandles fra gang til gang, da omfanget også vil varierer.


Status: InfoNæste bestyrelses møde 21.02.10 kl. 19:00 på SkypeIngen kommentarer:

Send en kommentar