torsdag den 18. marts 2010

Velkommen til Westernportalen version 4.2

Velkommen til den nye udgave af Westernportalen.

Selvom den ser meget anderledes ud end den gamle, så håber jeg at i vil kunne li' den. Der er luget en del ud i de gamle funktioner der aldrig blev brugt, og til gengæld er der kommet en del nye til.

Blandt de nye tiltag kan nævnes:
I fremtiden kan brugerne modtage gratis SMS og e-mail påmindelser med en selvvalgt varsel forud for arrangementer i kalenderen.

Nokia 5310 kalender SMS
(SMS påmindelse fra Westernportalens kalender)

Fra kalenderen kan man også klikke sig direkte videre til Google maps, for at se hvor arrangementet foregår, og få kørselsanvisninger til det sted det afholdes.

Via vores Facebook side kan man løbende få oplysninger om nyt fra Westernportalen.

Salgs- og Hingsteannoncer kan i fremtiden bedre fremvise hestene, da man nu kan lægge videoer direkte i annoncen. Det kan man i øvrigt også i debatten.

Er du oprettet på foto sitet Flickr, så kan du også lægge billeder ind i debatten herfra. Du vil også kunnet få vist dine fotos på forsiden, ved at lægge dem i Flickr's Westernportal gruppe.

Forenings- og Træneroversigt er blevet mere dynamiske, og kan som kortet fra kalenderen give dig kørselsanvisninger.

Den sidste version lærte os nogle dyrekøbte erfaringer, som vi har lært meget af. Vi har nu baseret version 4.2 på to meget åbne, ofte opdaterede og gennemprøvede systemer.

Da det ikke er muligt at trække folks adgangskoder ud af ét system og derefter lægge dem ind i et andet (det ville ikke være sikkerhedsmæssigt forsvarligt at kunne tilgå disse), så er det desværre nødvendigt at oprette sig på ny i debatten. Denne oprettelse foregår øverst på debat siden.
Vær venligst hensynsfuld og undlad at tage andre brugeres navne, bare fordi de kom først i sidste omgang.

I tilfælde af at du allerede har glemt hvordan den gamle version så ud, så har vi indsat et screenshot herunder:
Westernportalen version 3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar