fredag den 16. juli 2010

Naturhov Seminar/Basis I, trimkursus 27.-29. august 2010

En unik mulighed for at lære om Barfodsprincippet, naturhov trimming og hvad det betyder for hestens bevægeapparat og velfærd i øvrigt.

Arne Haugaard, Naturhov, er blevet kendt på sine højhastighedsoptagelser og analyser omkring hovnedslag med og uden sko.

Alle tre dage er "hele" dage, ca. kl 9-17!

Kurset starter fredag den 27. august med en forelæsningsdag som alle, der er interesseret i at lære om barfodsprincippet, naturhov trimming og hvad det betyder for hestens bevægeapparat og velfærd i øvrigt, kan deltage i.

Der vil blandt andet blive vist højhastighedsoptagelser af hove med beslag versus ikke skoede hove samt optagelser af Bent Branderup der rider/arbejder med sine heste, som er barfodet.

Lørdag og søndag afholdes den praktiske del. Her får du udleveret "underben" (ægte), som du vurderer og trimmer. Efter kurset vil du være i besiddelse af den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at vedligeholde en sund og korrekt trimmet hov imellem regelmæssige trimmerbesøg.

Kursusadresse:
Klitmøllervej 135, Klitmøller, 7700 Thisted

Pris; 1. dag - foredrag: 550 kr (inklusiv formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe)
Pris; 3 dage - kursus: 2.875 kr (inklusiv formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe)

I 2010 har Arne Haugaard, Naturhov, henlagt alle sine basis I og II trimkurser til Klitmøllervej 135, Klitmøller, 7700 Thisted. Kurserne vil således ikke blive udbudt andre steder i landet.

For yderligere information kontaktes; Lene Munk Andersen - 5122 1129
littlemule@mail.tele.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar