søndag den 5. juni 2011

Ride In 24. – 26. juni 2011

Så er det tid for dette års store RIDE IN show, som afholdes den sidste weekenden i juni måned på Tuse Creek Ranch, Hesselvad 15, Butterup, 4420 Regstrup.

Som altid udbydes der NRHA og NRHA.DK Reining klasser samt et AQHA show.
Stævnet dømmes af Sylvia Jäckle, som er en rutineret og meget velanset dommer fra Tyskland.
Sidste tilmelding er den 6. juni 2011 og tilmeldingsblanket kan hentes på www.tusecreekranch.dk under Ride In.

 Der vil som altid være masser af pengepræmier i NRHA/NRHA.DK klasserne og i år vil der også være penge at vinde i udvalgte AQHA klasser samt naturligvis flotte sponsorpræmier. Rigtig mange sponsorer støtter op omkring showet – stor tak til dem. En ny stor-sponsor BUKET-SERVICE har valgt at sponsorere alle vindere ved Ride In med en buket blomster – en flot og meget stemningsfyldt sponsorering.
Showets hovedsponsorer er: Dansk Halbyggeri, Skovrider Reining samt Tuse Creek Ranch og derudover støttes showet med store pengebeløb fra de 2 danske foreninger NRHA.DK og DKQHA.DK.
Af andre spændende sponsorer kan nævnes: Dækner fra Horseware, westernudstyr fra JEKO, foder fra Dangro, gavekort fra Sunshine, gaver fra Tonys bamsebod til Lead-line rytterne, gratis klasse-starter til DM fra DKQHA og en stor check fra Danske Bank.
Så glæd dig, der bliver noget at ride om og noget at se på for tilskuerne. Der er naturligvis gratis entré for tilskuere alle 3 dage.

Hele showet bliver optaget af RHV Production og der vil være delay-visning i opvarmningshallen samt direkte visning i saloonen. Alle deltagere modtager en DVD med deres ridt.

Lørdag aften er der som sædvanlig god mad og musik i saloonen, se menuen på www.tusecreekranch.dk under Ride In. Det er nødvendigt at købe billetter til lørdag aften. De kan enten bestilles på tilmeldingsblanketten eller købes under showet.
Igen i år kan vi præsentere 2 bands, nemlig Tuse Creek Blues bandet samt ungdomsbandet J-Jamm.

Patterns følger på www.tusecreekranch.dk i løbet af uge 24.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar