lørdag den 1. december 2012

En god julegave til hestefolket

Mangler du en god julegave til en hestepige – eller en hestedreng? Så giv ”Indlærings psykologi for hest og rytter”, der lige nu kan købes med særlig julerabat


Af Helle Møller Riis

Er du som de fleste andre danskere i gang med at købe julegaver, og mangler du en gaveidé til en heste-elsker? Så er her et godt tip: Køb ”Indlæringspsykologi for hest og rytter” der er skrevet af dyreadfærdsterapeut Bettina Hvidemose.

Bogen kan bruges af både nybegyndere og erfarne ”hestefolk”, og den forklarer med gode eksempler og billeder, hvorfor hesten reagerer som den gør, når den eksempelvis ikke vil fanges på folden eller læsses i en trailer.

”Alle øvelser, som jeg viser i bogen, kan laves med helt almindelige heste. Bogen er ikke en fast opskrift, men mere en lille hjælper, som kan få dig og din hest til at få det bedre sammen,”  forklarer Bettina Hvidemose

I bogen gennemgår forfatteren blandt andet tilvænning til sadel og gjord, indfangning på fold, angst og nervøsitet. Bogen kommer omkring indlæringsteorier, træningsmetoder og giver den nødvendige baggrundsviden til at forstå hesten.



”Indlæringsteori for hest og rytter” kan i december købes til en særlig julepris på 150,- på www.dyreterapi.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar