torsdag den 22. januar 2004

Nyt fra Holy Smoke

Det er nu vedtaget at Holy Smoke til sommer er arrangør af et 2 dages kvæg, speed og lasso stævne.


Der er ikke sat dato på endnu, men det bliver i Lundforlund ved Slagelse, hvor der er de helt rigtige faciliteter og en god stemning.Vi vil gerne lave det sådan at der dennegang bliver fest om aftenen med mulighed for overnatning for både hest og rytter i det omfanf vi kan låne bokse / folde.


Er der nogle der vil melde sig som hjælpere ved sådan et stævne eller bare har ideér i den forbindelse, hører vi gerne fra jer.


Følg med på hjemmesiden i som er begyndt opdatering igen, samt i jeres klubblad.WM i team & Cattlepenning afholdes jo som nævnt i Jylland i år, og der vil derfor være en del aktivitet op til dette, med træningsstævner i jylland bl.a.


Vi kører også som led i træningen vores clinics mere som træning/ stævne, end som undervisning gennem denne sommer. På de 2 dages clinics vil der blive mulighed for et minimalt antal helt nye ryttere / heste, men ellers vil der blive fokuseret meget på træning af de som har været med fra starten, samt de som vil til stævner i denne sæson....samt WM.Træning kommer også til at kunne ske andre steder på sjælland til sommer, idet vi har kontakt til andre klubber hvis medlemmer også gerne vil lægge baner og kvæg til. Så vi håber at kunne samle os mere med vores venskabsklubber om arrangementer i år.

Mange hilsner


Lone Andersen & John Jensen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar