fredag den 9. januar 2004

POWER-træning & SUPER-clinics

Få din hest professionelt trænet i 1 måned og deltag selv i 4 weekend-clinicsDin hest bliver redet og trænet af proff. træner ANDERS LAKE i 4 uger, og du modtager selv clinics i 4 weekender.

Hvem er Anders Lake ?


Anders Lake er svensk men har boet i Danmark i 7 år. Anders har trænet heste i Tyskland, Sverige, Norge og Danmark, og har i flere sæsoner trænet Reining og Cutting-heste i Gainsville Texas. Anders har redet og trænet western i 20 år og er blandt Skandinaviens bedste trænere.Hvor og hvornår ?


Træningen foregår fra 17.5-13.6.2004 hos :Pia Thomsen & Stein Bredtved


Nyborgvej 63


5600 Faaborg


Tlf. 62 61 75 58Hvad koster det ?


Kr. 5.000,00 pr. hest, alt inkl. - dvs. træning, clinics og opstaldning.


(Du skal selv sørge for din egen forplejning i forbindelse med clinics, men der er mulighed for camping)Hvad får jeg/vi ud af det ?


Hvad enten det er en unghest, turneringshest eller en fritidshest, vil du få en hest tilbage som er blevet professionelt trænet efter dine ønsker/behov samt hestens evner. Er der en speciel disciplin du ønsker at få din hest trænet i ? - kan det naturligvis lade sig gøre og da det bliver opfulgt af 4 weekend-clinics, kommer du selv til at følge med i din hests udvikling. Samtidig vil dig og din hest være POWER-klar til den nye SUPER-stævnesæson.....Tilmelding ?


Sidste tilmeldingsfrist er 15.2.2004


(Ved tilmelding betales depositum på kr. 2.500,00 - som kun refunderes ved dokumenteret sygdom af hest eller rytter)Resterende deltagergebyr betales senest 15.3.2004.Der er et begrænset antal pladser, og deltagelse sker i indbetalingsrækkefølge - derefter oprettes venteliste.Vi ser frem til en spændende måned, som ikke før har været afviklet i Danmark. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pia Thomsen på tlf. 62 61 75 58.Med venlig hilsenTrille Andersen forPia Thomsen & Stein Bredtved

Ingen kommentarer:

Send en kommentar