torsdag den 5. august 2004

Reining Danmarks mestre 2004.

I 2004 vil der være entydighed om hvem, der bliver danmarksmestre i reining, idet Dansk Rideforbund (DRF), Dansk Western Forening (DWF) og Danish Reining Horse Association (DRHA) er gået i samarbejde om udnævnelse af danmarksmestre 2004.

Den officielle reining danmarksmester bliver vinderen (alternativt bedst placerede danske statsborger) af de go rounds i Open Reining (allbreed). Udover andel af pengepræmierne i DRHA Open (jævnfør placering), vil der ligeledes være pengepræmie fra DRF på kr. 5.000,- til Danmarksmesteren, kr. 3.000 til sølvvinderen, kr. 2.000 til bronchevinderen.Derudover udnævnes danmarksmestre i følgende klasser :


· Novice Horse


· Youth


· Amatør/Non ProDRHA og DWF klasser køres som run concurrently. Dvs. at man kan nøjes med at ride efter pengepræmien i DRHA klassen og således kun tilmelde sig denne. Man kan ligeledes nøjes med at tilmelde sig DWF klassen, eks i forbindelse med kamp om DWF Allround titel.MEN – hvis man ønsker at være med i konkurrencen om Danmarksmester titlen skal der meldes til i både DRHA klassen og den tilsvarende DWF klasse.Der uddeles guld, sølv og bronche medaljer i alle fire kategorier (Novice horse, Youth, Non Pro/Amatør og Open) ifm kampen om danmarksmesterskabet.Alle danmarksmestre modtager desuden flot pokal samt æresdækken fra DRF.Idet der er tale om danmarksmestre ifølge DRF er kravet, at rytteren har dansk statsborgerskab, jævnfør gældende FEI regler.Hvad gør jeg ?


Hvis man ønsker at deltage i konkurrencen om danmarksmesterskabet i én eller flere af kategorierne (Novice Horse, Youth, Non Pro / Amatør eller Open) skal man tilmelde sig den eller de pågældende klasser i BÅDE DWF og DRHA reining.Hvis du er i tvivl kan du kontakte medlemmer af Reiningudvalget : Charlotte Dyremose, Anne Wonge, Conny M. Nielsen eller Pernille Bendix.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar