tirsdag den 5. april 2005

Idé til brobelægning

Rider du trail? Er du opfindsom?Når du laver ting til en trailbane, tænker du sikkert også sikkerhed, ligesom jeg!

Jeg har fået lavet en bro af en Europalle. Den virker perfekt og kan senere bygges større.Tak til Nicoali Lorich for at have lavet min nye bro.Vi har brugt:


En helt ny Europalle


Skåret et stykke støbeplade i størrelse som pallen.


Boret støbepladestykket godt fast på pallen.Støbepladestykket er glat og er ikke sikkert for hesten at stå op på. Derfor ringede jeg til leverandøren af min hestetrailer og spurgte om han havde en rest af gammel gummi belægning fra en trailer liggende. Og det havde han.Det skar vi så til og borede det fast til støbepladen. Husk at bruge skiver til skruerne, så skruen ikke skærer sig ud af gummibelægningen.


Nu kan hesten ikke glide når den går op på pladen.Hvis man senere vil lave broen længere kan man sætte skråstykker på i hver ende af pallen. Husk også at sætte gummi på endestykkerne. Man kan endvidere sætte sidestykker på hvis broen skal være lukket på siderne.I et gammelt Western Riders Express har jeg læst, at de nøjagtige mål på en bro skal være:36" svarende til 91,44 cm bred


6 feet svarende til 182,88 cm langOm målene stadig er de samme, ved jeg desværre ikke.God fornøjelse!Ingen kommentarer:

Send en kommentar