søndag den 12. juni 2005

OHWR holder skovtur lørdag d. 18. juni 2005

Vi mødes på Søborg Western Riding Center kl. 10.00, hvor der inden afgang vil være mulighed for at lære hinanden at kende samtidig med at de værste syvsovere kan få øjne ved hjælp af kaffe og the.

Herefter sadler vi hestene op, som er blevet sat i boks eller på fold, og sætter kurs mod Esrum sø ca. kl. 11.00. Her rider vi igennem natursmukke morgribskov og ender ved Esrum sø hvor de der har lyst, bader i vandet med hestene. Så holder vi pause og nyder vi vores medbragte mad + drikkelse, hvorefter vi rider videre rundt i skoven og så går turen hjem når lysten melder sig.



Alt efter lyst til fart og tempo, kan der deles op i et hurtigt og langsomt hold. Forskellen vil være varighed af skridt, jog og galop, så det er ikke ens betydende med at det hurtige hold "jorder" afsted konstant.



Mad og drikkelse skal man selv sørge for + rygtaske til opbevaring under turen. Kaffe og the, samt bokse og folde vil der være på Søborg Western, til fri afbenyttelse uden beregning.



ALLE kan deltage, og der vil blive taget hensyn til eventuelle behov hos alle.



Dette er også en god mulighed for at møde klubbens ryttere, hvis ikke du er medlem men overvejer at blive det, og så gerne lige vil se klubben an.



Hvis der er nogen der har lyst til at være med, men som ikke vil ride kan man sagtens møde os ved Esrum sø, og eventuel tage rytternes tasker med, så de vil være fri for at bære denne under turen.



Ankomst: 10.00


Afgang: 11.00


Forventet hjemkomst: ca. kl. 16.00 (men nok før)


Pris medlemmer: Gratis


Pris ikke medlemmer: Gratis


Tilmeldingfrist: Fredag d. 17 Juni 2005



Er du interesseret i socialt samvær og hygge med andre western intreserede mennesker, så tøv ikke med at melde dig til!



Skovturen starter på: Søborg Western Riding Center


Ørbakkevej 45


3230 Græsted



Tilmelding til:


Anders Rosenberg


Anders.Rosenberg@jubiimail.dk


Tlf: 51 94 70 78



Ingen kommentarer:

Send en kommentar