torsdag den 2. november 2006

Nyhedsbrev nr. 14 fra DWF - November 2006

Kære medlemsklubber!

Vinteren har sendt sine første snebyger ind over os – og stævnesæsonen er ved at være afsluttet for 2006 – desværre har vi endnu ikke fået opdateret Pointsiden endnu på DWF’s hjemmeside og det skyldes, at flere resultatlister fra stævne-arrangørerne er utilstrækkelige og desværre uanvendelige. Derfor har vi besluttet, at lægge resultater/kommentarer ind samt returnere resultatlister til de klubber, hvor manglende informationer gør sig gældende!



Med hensyn til den kommende sæson vil vi i bestyrelsen sætte pris på, at i så snart i har en ide om show/stævnedatoer for 2007 giver os besked – så vi igen for den næste sæson kan præsentere en oversigt i starten af januar 2007. Vedrørende DWF stævner er det klart, at de ikke kan lægges fast før DWF har godkendt det pågældende show/stævne, men derfor kan i godt indikere hvornår i gerne vil lægge et sådan stævne.



Vi vil meget snart indkalde til Repræsentantskabsmøde, men allerede nu kan i reservere datoen: lørdag den 25. november 2006 kl. 10.00 i Slagelse Transport-center (mere om det i en senere brevudsendelse).



Med hensyn til Regelbogen for 2007 vil vi sætte pris på at få ønsker etc. tilsendt allerede nu, så Dommer- & Regelbogsudvalget kan få behandlet dem snarest!



Vedrørende vore forhandlinger på sponsorsiden arbejder vi hen imod en 2 årig aftale startende fra omkring januar 2007. Der er dog en række informationer vi endnu ikke har fuldt overblik over, hvor vi meget gerne vil have jer til at give os præcise informationer omkring f.eks. det præcise antal medlemmer i jeres klub – gerne suppleret med antal all-breed heste (quarter-; paint- og appalooser-hestene har vi overblik over!)



Vi forventer at udsende indkaldelse til Repræsentantskabsmødet ultimo denne uge!




Med venlig hilsen



Poul Wienecke


Formand, DWF



www.dwf.dk



Ingen kommentarer:

Send en kommentar