torsdag den 30. november 2006

Youth rytterne er vores fremtid….

Ja, vi er nød til at gøre meget ud af vores alle sammens Youth ryttere, da de er fremtidens ryttere, avlere og købere af vi andres avl.

Jeg sidder i Phcdk Youth udvalget og ønsker at hjælpe de unge på vej. Jeg er selv en ung kvinde som medbringer mine to børn til show/ arrangementer. De er med til alt vedr. heste og de nyder at der er plads til dem.


Det med plads er vigtigt, for selv om vi afholder store arrangementer, hvor de helt unge til tider er i stor konkurrence, er vi nød til at bevare hyggen og det sociale element.Vi er ved at lave nye tiltag i Paint Horse Club Denmark, og håber at kunne lave arrangementer hvor youth ryttere kan lære hinanden at kende og lære af hinanden …. Tror og håber på vi sammen i alle de forskellige foreninger kunne lave evt. fælles arrangementer i fremtiden osv..


Vi har brug for økonomisk støtte, men også hjælp fra forældre der kan give et ”nap” med, når der er brug for det, til arrangementer og shows .


I phcdk vil vi i det nye år lave en aften hvor der bliver gennemgået regler og fif, som kan hjælpe de, der ikke helt forstår reglerne, og de der bare kunne tænke sig at få dem uddybet lidt mere grundigt. Det bliver helt sikkert en hyggelig dag, hvor forældre også inviteres med, da det tit er en god ide, at have støtte hjemme fra.


Arrangementet bliver slået op her på hjemmesiden men også på www.phcdk.dk samt www.dwf.dk.


Er du en af dem, som godt kunne tænke sig at komme med på en sådan dag, så skriv eller ring til mig og du vil blive kontaktet når nærmere info ligger klar.Ja, Ja, nye ideer er der også. Vi arbejder lidt med at lave en Youth Cup for alle der rider på APHA, AQHA samt APHC. Cuppen bliver med masse af præmier og lign.Cuppen skal give mulighed for at højne niveauet og giver, de der vil konkurrere, mulighed for at starte på tværs af racerne og det kan blive en positiv retning for alle.


Cuppen er ikke helt en realitet endnu, men vi regner med at kunne præsentere denne Cup til Pinse Showet i Vejle, 2007.Ingen kommentarer:

Send en kommentar