torsdag den 24. maj 2007

Clinic med Sannee Klindt den 13. maj 2007

Sannee underviste hos os på Midtgaard for første gang den 13. maj og det bliver bestemt ikke den sidste.

Alle havde glædet sig meget og alle gik tilfredse og glade hjem fyldt af de mange indtryk. De fleste af deltagerne var på begynder eller let øvet niveau og deltog med mange forskellige heste i forskellige aldersklasser.Chris og Kirsten lagde ud med deres travere, Kirsten er ikke så meget til ridning og fik en masse gode fif til arbejde fra jorden og hvordan man forbereder sig til og gennemfører en halterklasse. Chris fik undervisning i grundridning.
Chris på sin Traver vallak på 17 år, han ser da godt ud ikke??Herefter var det Sannes tur. Hun deltog på sin Frederiksborg hoppe, der er 172 cm, en stor robust dame, så Sanne var meget glad for min 30 x 60 ridebane, for Freden har en ret stor venderadius.
Sanne på sin Frederiksborg hoppe. En hoppe der går godt.Så var det Jettes tur. Hun har lige fået sin 3 års Quarter Horse vallak på 3 år hjem fra Iris Uhlenbrock i Tyskland. Han er en sød lille vallak med super reiningafstamning, der kan sin basistræning og er en fornøjelse at ride på.


Jette rider i sin splinternye sadel. Per Klindt havde taget den mobile butik med og Jette var så heldig at finde en sadel der både passer hende og Hoppel godt.
Jette på Hoppel (Girlys Last Storm). Er han ikke bare nuser….Lena red derefter på sin skønne Alpequarter Humle, der er ved at blive tilredet i westernridning af Anni Johansen. Han har efterhånden sin basistræning i orden og han er en lille smart sag, der går rigtig godt…
Lena på sin Alpequarter Humle. En lille frækkert, der ser rigtig godt ud.Til sidst var Janne, der rider på sin Quarter Hoppe Lucky (CVR Visiontoimpress) der er 3 år og lige påbegyndt tilridning, så her skulle der øves lidt igangsætning og styrbarhed. Lucky og Janne gjorde det fint og har noget at gå videre med til næste gang.
Janne på Lucky.Der kom også tilskuere der lige skulle se det der western lidt an. Vi håber de er blevet bidt en lille smule af det og kunne tænke sig at komme igen.
Banderytterne…fra venstre Kirsten, Jette og Lotte.
Christina, Lena, Per og Benny…Næste clinic er den 8 juli, hvor vi starter kl. 13 og vi griller bagefter på sammenskuds basis.Du kan se mere information på www.reining.dk, hvor du også kan tilmelde dig kommende clinics fra kontaktsiden. Tilmeldinger er bindende. Tilskuere er velkomne det koster ikke noget.
Goldy og jeg kunne desværre ikke deltage denne gang fordi hun var gået over tiden, men næste gang er vi med!!!!Ingen kommentarer:

Send en kommentar