fredag den 18. april 2008

Nyhedsbrev nr. 3 fra Best in Western - april 2008

Så er der igen nyt fra Best in Western!

Fragtfrit levering i resten af april måned!



Vi har besluttet, at vi betaler fragten i resten af april måned til vore kunder i Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland) og Sverige!


Da ikke alle kan være med til at fejre indvielsen af vor nye butik ASPEN Company i maj måned pga. afstanden – så skal i dog have lidt glæde af festlighederne, så derfor fragtfri levering fra vor webshop: www.bestinwestern.dk frem til 1. maj 2008.



ASPEN Company



Butikken i Hovedvagtsstræde 7 i Helsingør får ikke noget med Best in Western at gøre i det daglige, idet det bliver helt andre varegrupper vi lancerer – og som tidligere nævnt ingen rideudstyr, men derimod: jeans fra Petrol (Californien); skjorter/toppe fra Cinch – Cruel Girl – Rokies (Colorado); parfumer til mænd/kvinder fra Annie Oakley (det eneste parfumeri i USA); ophæng med specielle gamle våben; træmøbler fra Florida; trofæer af longhorn og bisonokser etc.; ure med svaroskistene fra Texas; bælter fra Californien (bl.a. samme bælte som Tiger Wood’s går rundt med på golfbanerne; puder og plaider i lækre farver og designs; flotte og unique tasker og punge – og lædermøbler fra Colorado i Buffaloskind; lamper udført af gevir etc.; og selvfølgelig kommer der støvler fra Boulet Boot og Abilene Boot (men ikke samme som vi har i butikken i Kvistgaard); skjorter og nye typer jakker fra Dri Duck – ja kortsagt ALT hvad man kunne tænke sig – og som man ikke kan få andre steder i Skandinavien!



Mere om åbningen – når håndværkerne er ved at være klar – men vi forventer at åbne medio maj 2008!



Nyheder i butikken



Vi har netop fået DVD’er hjem fra USA. Al Dunning trænings DVD’er: Reining samt Cutting. Desuden har vi AQHA finalerne fra sidste år i: Senior Reining; Western-Pleasure; Cutting og NRHA futurity finalerne i Reining. Desuden en række trænings DVD’er i Western Pleasure (se mere på www.bestinwestern.dk)



Vi har igen fået trenser fra Schutz; træktov i bomuld (så man ikke brænder fingrene); træktov i flettet læder; regnfrakker (sort; gul eller brun); 5x sorte hatte fra Hat Biz; showtøj til piger og meget mere!



CUTTING-clinic hos Lasse Åkerström i Halmstad 30. maj – 1. juni 2008



En af vore rigtige gode venner og samtidig en rigtig god cutting-rytter – Lasse Åkerström – afholder Cutting-clinic med den legendariske cuttingmester fra Texas Linda Burch i dagene 30. maj – 1. juni 2008. Desværre er alle deltager pladser optaget, men har du lyst til at være tilskuer til dette arrangement – så er man velkommen for 100,00/dag.



Ring til Lasse Åkerström på +46 70 66 44 866 eller +46 35 10 50 11 eller send en mail til: lasse@akerstrom.com



Lasse Åkerström – Rosenberg – 305 93 Halmstad (kun 45 minutters kørsel fra Helsingborg)



Kvæg-clinic hos Lasse Åkerström i Halmstad 3. maj – 4. maj 2008



For dem der ønsker at træne deres hest på kvæg afholder Lasse Åkerstrøm clin ic 3.-4. maj i Halmstad. God mulighed for basic træning med henblik på at kunne håndtere/flytte kvæg fra hesteryg. (Basic træning med henblik på cutting og team sortering)



Clinicen starter lørdag kl. 10.00 og slutter søndag kl. 15.00 – Pris kr. 1.000,00 (svenske kroner!) – boksleje kr. 150,00 (svenske kroner)



Ring til Lasse Åkerström på +46 70 66 44 866 eller +46 35 10 50 11 eller send en mail til: lasse@akerstrom.com



Best in Western – forhandlere:



Best in Western importerer en række produkter med henblik på videre salg: f.eks. Dri Duck, Abilene Boots , Crates og Pro Equine. Følgende forhandlere har:



· Trensen i Skanderborg - Pro Equine boots&klokker



· Hest&Rytter i Rødby – Pro Equine boots&klokker



· Helle Kristensen i Viborg – Crates sadler



· Meldgaard i Sønderborg – Dri Duck produkter



· Lædersmeden i København – Abilene Boots



· Noahs Ark i Vordingborg – Dri Duck produkter



Ønsker du oplyst forhandlere i Sverige; Norge eller andre Europæiske lande – så kontakt os for videre oplysninger: pw@bestinwestern.dk




God St. Bededagsferie – hilsen



Annette & Poul Wienecke


Best in Western



Ingen kommentarer:

Send en kommentar