tirsdag den 22. december 2009

DWF Nyhedsbrev nr. 6 - 2009

DWF vil gerne benytte lejligheden til, at ønske medlemmerne og Dansk Westernridning en glædelig Jul og et rigtigt godt nyt år.

2010 vil for DWF betyde mange udfordringer, og ikke mindst store opgaver der skal løses, for at indfrie de forventninger, der er til den nye bestyrelse.I januar vil vi starte med et målrettet tiltag for at få gang i ”stævneprogrammet”. Der er derfor udsendt en invitation til samtlige DWF klubber. Her tilbyder vi et kursus i brugen af og hjælp til installering af programmet. Der vil blive afholdt 3 kursusdage fordelt strategisk rundt i landet.Nordjylland:


9. januar 2010. WHC lægger lokaler til kursus på Stald Tougaard, Aalborgvej 154, 8800 Viborg.Sydjylland, Midtjylland og Fyn:


16. januar. Daugaard Skole, Skolevej 4, 8721 Daugaard.Sjælland:


23. januar. Tuse Creek Ranch, Hesselvad 15, 4420 Regstrup.Kursister skal medbringe en PC, så programmet kan blive installeret og bruges under kurset.


(Husk kabler strømforsyning m.m.)Tilmelding med oplysning om hvor man ønsker at deltage sendes til :


Niels Petersen


nip@westernhorse.dkVi allerede modtaget medlemslister fra 5 klubber hvilket er fint. Men jo før vi har fra de resterende klubber jo bedre. At nogen har sendt via ”stævneprogrammer” er vi helt på det rene med. Men vi har fortsat også brug for at disse sendes på ny. Enten ved at bruge listerne vi har sendt ud, eller ved at bruge en udskrift fra programmet. Vi kan kun beklage ulejligheden, men det er desværre nødvendigt på nuværende tidspunkt.
De venligste hilsner


På bestyrelsens vegne


Lars Toftdahl, sekretær.Ingen kommentarer:

Send en kommentar