tirsdag den 18. januar 2011

Clinic med Volker fra Tyskland

Tyske Volker kommer til Danmark 6 gange i løbet af 2011 og afholder clinics som er alt fra horsemanship til westernridning.

Volker underviser som udgangspunkt i Pat Parellis metoder, og han håndhæver at alt foregår på hestens præmisser, og han arbejder ud fra hvad du som ejer ønsker at lære med din hest. Der vil ikke være en nøjagtig tidsplan, da han går meget op i at bruge den tid hver hest og rytter behøver for at færdiggøre et påbegyndt stykke arbejde. Han hjælper gerne med at omstille en hest fra en anden ridestil til western, hvis man ønsker dette. Er du showrytter eller ønsker du bare at lære mere til de enkelte westerndiscipliner, er hans område meget bredt da han kan undervise i bl.a. reining, trail, pleasure, horsemanship, westernriding m.m.

Han har arbejdet her i Danmark i nogle år med træning af mange forskellige typer af heste, og han har endvidere udvidet sin horisont som træner da han var 3 mdr. på en ranch i USA. Han har en utrolig evne til at formidle sin kunnen på alle niveauer, hvilket også gør at alle kan deltage i hans clinics. Undervisningen foregår på engelsk, dog kan han stadig lidt dansk, men ønsker man hjælp til oversætning hjælper vi selvfølgelig også med dette.

Clinic pris: 500 kr. for 2 lektioner

Tilskuerpris: 100, ingen tilmelding

Har du spørgsmål til hans undervisning eller andet omkring en af hans clinics i 2011, er du meget velkommen til at kontakte Dorte Gärtner der står for booking af pladser m.m.:
Dorte Gärtner, mobiltlf. 20 78 21 35, E-mail: bassen-@hotmail.com

Datoer for clinics:
16. april
11. juni
9. juli
6. august
3. september
1. oktober

Adresse: Hornevej 21, 6862 Tistrup.

Her er et link til vores youtube channel med nogle videoklip fra clinics med Volker sidste år hvis det skulle have interesse:
www.youtube.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar