mandag den 6. august 2012

Western-stævne i Sønderjylland - Equus Høst Show 2012

Søndag den 19. august afholder Hesteklubben Equus sit årlige western stævne. Stævnet er for alle hesteracer og for alle ryttere – hvad enten du er en garvet westernrytter eller helt grøn på området. Hvis du for eksempel føler, du endnu er for uerfaren til at starte som Beginner og ikke har en chance mod de andre deltagere, er divisionen ”Grønskolling” lige noget for dig. Her kan hest og rytter komme, ”som de er”, og der uddeles rosetter og præmier i samme omfang som i de andre divisioner: Beginner, Novice Horse og Open.


Stævnet begynder kl. 9.00, og om formiddagen afvikles klasserne Showmanship at Halter, Reining, Western Riding, Western Horsemanship, Pleasure og Barrel Racing. Efter frokostpausen er det så tid til trail.

Stævnet afholdes på Golden Acres, Frudam 4, Gl. Skovbøl, 6200 Aabenraa. Der er gratis adgang for publikum. Stande med udstyr til hest og rytter. Mere info og tilmeldingsblanket kan findes på www.equus.mono.net

2 kommentarer:

  1. Super stævne . Total hyggelig samvær med søde mennesker : Dejlige faciliteter god stemning og masser af hjerterum .. SUPER .. Kommer helt sikkert igen :-) Bente.

    SvarSlet
  2. Super stævne . Total hyggelig samvær med søde mennesker. Dejlige faciliteter, god stemning og masser af hjerterum. SUPER .. Kommer helt sikkert igen ! Bente.

    SvarSlet